hej nu ska jag skriva mer blodigt allvar

Tja jag har glömt att skriva att vi har fått kattungar.Nu tänker jag skriva mer en vanligt,allvarligt.För jag är sjuk.iaf.Kattungarna är så fina två svarta en grå,en svart har öppnat ögonen dom andra chisar lite.Nu ska vi se....Ni vet att jag spelar gitarr oah jag skulle börja i en grej som kallas rockskolan,jag har tränat jätte mycket och när jag skulle börja fick jag komma med i en grupp som det var äldre personer i. tre st var typ 17killar två st var 12-13 tjejer.Men jag och "killarna" var tydligen för bra för läraren(jag hade rockskolan på måndagen)På tisdan ringde hon som starade rockskolan och sa att jag var för bra.Det var kul;).Så nu få jag köra på torsdagar.Yeah entligen har jag skrivit mycket.Idag blir det bra jag slipper skolan (för att jag är sjuk) och så blir de kanske mc donalds eller pizza.Nu kommer filmerna konstig film Så nu är det slut

sportlovet slut segskolan börjar :'(:'(:'(

Hej hej.Jag hatar skolan verkligen.Är det nån som håller med mig??Jaja man får väl kämpa till slutet.Jag hade tänkt skriva mycket nu allvarligt,jag vet att inte många läser men jag hoppas att nåra har hittat den.Såg ni på melodifestivalen? Kommer ni ihåg I got u uuuuuu i got u.iaf.Jag får inte skriva nån gång.Lite filmer.


Sådär.

tja snart ska vi åka till malexander

Tja igår det va så att min storebror och hans kompis skulle ha datorn och min dator är paj, man kan inte skriva på tangentbordet och så är det inget ljud.Ja nu ska jag skriva lite mer.Vad ska jag skriva om.......Jaja ni kan väl få lite filmr istället. Akta om ni är känsliga många svärordOBS!!

Tja snart är sportlovet slut:'(

Jaja det är ju slut snart men jag tycker det är det bästa sportlovet nånsinn,Ne nu ska vi inte prata om det sorgliga utan det roliga.Som vanligt tänkar jag lägga ut filmer men idag ska jag också skriva mer en vanligt.Ja jag har ju precis börjat och jag kom på idén med mina kompisar Troy och Linus,jag heter Axel LAT,fattar ni??Nae men vi sa att vi skulle göra en blogg men Troy är inte så allvarlig med det och Linus har gjort en egen.Så det är mest jag som skriver.Nu kommer filmerna min brorsa och hans kompis tjatar bara så jag skriver mer sen. Dom här är kul!!

hejhej

om ni ser nånting i hörnet är det bara massa skit.Jag känner mej lite sjuk.Jag hostar och är snorig och sådär.iaf,är det nån som gillar skolan?(kommentera vad ni tycker)Jag hatar den den är så himla jobbig.Är det nån som spelar gitarr det gör jag jag spelar nästan varje dag,det är så himla härligt:).Jag kommer inte på mer.Här är lite filmer;D..Den här är kulkolla det här
jaa jag hoppas rätt så många gillar min blogg hej då.

>Flera bloggar

Det är tre personer som har denna blogg en av dessa är jag, jag har även en igen blogg på http://kuul.webblogg.se
gå gjärna in på den!

tja!! jag ska vara uppe hela dygnet kl01:11 ungefär

tjeena min kompis och jag sover över,fast vi sover inte heeh.Jag har inte mycket och skrive men vi va på lundbybadet o bada lite och sen åt vi spagetti o köttfärssås och gjorde lite saker.SKÖNT MED SPORTLOV!!!!,eller vad tycker ni...Jag vet ett kul onlinespel www.silkroad.net  och www.bots.com .Jag skriver inte så mycket idag iaf hej då.

Några roliga filmer!!


tjena allihopa lite text

tja jag skrev lite igår fast det vart fel alltså spelen var på samtidigt och det lät lite.iaf.Nu är det mest filmer och text,ok bara filmer o text.Jag skriver lite nu mina storasystrar har jätte bra bloggar besök dom. http://allisbrallis.blogg.se  http://lisalystam.webblogg.se kolla på dom nu kommer filmer!!

En "rolig" skämt film


Roligt spel!

hej detta är ett roligt spel(man måste trycka på den här)
BoomBot

film.


Jag skriver mer imorn och lägger ut;).

RSS 2.0